Tanja Dexters en haar vriend raken betrokken bij kop-staartaanrijding met vluchtmisdrijf

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters en haar vriend zijn gisteravond betrokken geraakt bij een zware kop-staartaanrijding. Het ongeval gebeurde op de E313. De snelweg moest door het ongeval zo'n drie uur dicht ter hoogte van Herentals-Oost.

Tanja Dexters verplaatste zich samen met haar vriend Michael Peeters in een Jaguar. Volgens getuigen knalde de wagen op een andere personenwagen toen hij vanop de pechstrook tegen zeer hoge snelheid wilde invoegen. Dat staat te lezen bij Het Laatste Nieuws.

Tanja vindt niet dat het ongeval de fout is van haar vriend. “Blijkbaar wekte onze wagen, een gloednieuw model dat mijn vriend (een autohandelaar, red.) net had binnengekregen, jaloezie op. Want plots ging de auto die voor ons reed in de remmen. Michael heeft nog geprobeerd een botsing te voorkomen, maar kon hem niet meer uitwijken en is ertegen geknald", zegt de ex-miss België.

Vluchtmisdrijf
“Ik heb mijn geel hesje aangetrokken en ben naar die wagen gelopen”, vervolgt ze. “De inzittenden begonnen me meteen uit te schelden. ‘ Tanja Dexters dit, Tanja Dexters dat.’ Ik ga niet herhalen wat ze precies zeiden. Daarop ben ik terug naar onze auto gestapt en heb ik de gevarendriehoek geplaatst.”

Verschillende getuigen beweren dat het koppel in eerste instantie gevlucht is voor de politie ter plaatse kwam. Tanja zegt dat ze geen keuze hadden. “We hebben gewacht tot de brandweer en een ambulance ter plekke waren. Maar intussen was de situatie onhoudbaar geworden. We werden langs alle kanten belaagd. Toen heb ik een vriend gebeld om ons op te pikken. Ik weet dat dit verhaal nog een staartje zal krijgen, maar Michael en ik moesten daar gewoon weg.”

De bestuurder van de aangereden wagen werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.