Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ moet bekomen van pittige bevalling: “Een geluk dat Liv zo is”
PMN
Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ moet bekomen van pittige bevalling: “Een geluk dat Liv zo is”
Foto: Medialaan

Veerle en Nick zijn voor het eerst ouders geworden. Ze brachten een dochtertje op deze wereld dat luistert naar de naam Liv.

De acteur zou met zijn vrouw Nathalie wel een nieuw bedrijf hebben opgestart. ‘VS Feniks', klinkt het. ``VS' staat voor Van Sande én feniks is wat symbolisch. Da's een mythische vogel die uit zijn as kan herrijzen.'”De beschrijving in de akte is erg breed', zegt een expert. “Het gaat over iets creatiefs: de promotie en ontwikkeling van kunstbeoefening in het algemeen. Daartoe behoren toneel, zang, poëzie, film, tv, tentoonstellingen, fotografie en het opnemen van een cd of plaat. Al Guys passies verzameld in één bvba, dus.”

Guy is begonnen met het schrijven van liedjes. Op Facebook liet hij al een zevental liedjes horen en zijn vrienden vonden die best wel in orde. “Op naar een full album?”, vermeldt hij bij een van z'n liedjes. “Ik schrijf inderdaad muziek, maar concrete plannen heb ik daar niet mee”, laat Guy kort weten. “De reacties zijn warm. Ik hoop dat het misschien ergens in professionele oren valt en dat er ooit een cd van zou kunnen komen, ja.”

Maar er is iets eigenaardigs aan de hand met Guy zijn bedrijf. “Vreemd genoeg staat in het Staatsblad op deze akte enkel de familienaam Van Sande”, gaat de expert verder. “Guys voornaam wordt niet vermeld. Niet omdat hij zo in alle anonimiteit z'n firma wilde oprichten, hoor. Dat kan niet in ons land. Nee, 't is een fout van de notaris. Hopelijk voor Guy blijft die zonder gevolgen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.