Evy Gruyaert opent nieuwe zaak: “Echt iets voor mensen die niet houden van fitnessen”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Evy Gruyaert (39) zet haar missie verder om ons een gezondere levensstijl aan te meten. Na lopen en yoga kondigt ze een nieuw initiatief aan.

Evy Gruyaert stelt haar E-fitness voor. Je doet oefeningen in een elektrodenpak. Samen met twee vennoten opende ze gisteren een E-fitnesscentrum in Deinze. “Ik ben meestal voor de “doe maar normaal”-aanpak, maar deze manier van fitness heeft me spieren doen voelen die ik al een tijdje niet meer heb gevoeld”, zegt Evy Gruyaert aan Het Nieuwsblad. 

“Ik heb twee kinderen op de wereld gezet en heb dus niet meer het lijf van een 18-jarige; dan kan een mens zijn carrosserie maar beter zo goed mogelijk verzorgen. Dit helpt me ook bij mijn migraine, het ontspant mijn nek- en schouderspieren. Het is geen wondermiddel, voor alle duidelijkheid.”

Efficiëntie
Volgens Evy is E-fit echt iets voor mensen die eigenlijk totaal niet van fitnessen houden. “Ik heb ook al honderden van die oefeningen in de fitness verkeerd uitgevoerd, dit is efficiënter. Ik denk dat ik mijn buurvrouw Katja Retsin eens ga uitnodigen, want die heeft een hekel aan sporten.” 

Evy zal de zaak ook mee helpen runnen. Binnenkort gaat ze ook workshops geven.