Frances Lefebure: “Ik heb zelf niet zo’n grote borsten, dus ik vond het wel fijn om te doen”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Momenteel kan je in de bioscoop de nieuwe film van Urbanus gaan bekijken. Het is een tekenfilm geworden waar ook actrice Frances Lefebure haar stem aan een personage leent.

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik Urbanus niet zo goed kende”, vertelt Frances lefebure bij Showbizzsite. “Ik heb hem dan wat over hem opgezocht en wat strips gelezen. Ik ben ook iets te jong om echt zo die dingen van vroeger te kennen.”

“Ik heb nu iets persoonlijk met Urbanus. Ik vind dat een superlieve mens. Wij komen echt goed overéén. Ik vind dat echt nen hele toffe. Ik zou willen dat dat mijn opa is, maar nog een levendige opa. Hij heeft nog veel energie.”

“In de film spreek ik de rol van juf Pussy in. Dat is de leerkracht die voor het klasje van Urbanus staat. Ze is een sexy leerkracht. Zij leert de kinderen op een nogal speciale manier tellen. Ze doet dat namelijk met haar borsten. Ik heb zelf niet zo’n grote borsten, dus ik vond het wel tof om eens een personage te spelen die goed van oren en poten voorzien is. Ze staat heel ver af van mij. Het was de eerste keer dat ik een sexbom mocht spelen.”