Vreselijk wat Kobe Ilsen meemaakte met zijn vader: “Beste dat hij ooit gedaan heeft is vertrekken”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kobe Ilsen (37) heeft hard uitgehaald naar zijn biologische vader. Hij deed dat in een column.

Kobe Ilsen schreef alles van zich af en las het voor bij Radio 1. “Mijn biologische vader heeft de periode rond mijn geboorte beslist dat mijn twee jaar oudere broer, mijn net bevallen moeder en ikzelf niet in zijn leven paste”, citeert Het Laatste Nieuws hem. 

“Ik had liever gehad dat hij mij Cindy had genoemd en was gebleven, maar bon, het was zo. Het heeft me getekend, want de man die je verwekt, schenkt je geen aandacht, raapt je niet op als je struikelt, troost je niet als je eerste lief het uitmaakt, geeft je niet het voorbeeld wat er precies van een man verwacht wordt. Het is een trauma, daar ga ik niet flauw over doen.”

Al hoeft het niet allemaal negatief te zijn. Een totaal afwezige vader is ook een soort spoedcursus ‘uw plan trekken’”, gaat Kobe verder. “Er komt een kracht vrij om te bewijzen dat je wel degelijk de moeite waard bent, dat je er wel toe doet ook al vindt de biologische vader dat niet. ‘Merci pa’ zal ik nooit over mijn lippen krijgen, maar het beste wat mijn vader ooit voor mij gedaan heeft, is me laten liggen in de wieg en vertrekken.”

Tags kobe ilsen