Heerlijk om zien: Op deze fantastische manier wordt boer Jan welkom geheten door Romina en haar vrienden
PMN
Heerlijk om zien: Op deze fantastische manier wordt boer Jan welkom geheten door Romina en haar vrienden
Foto: Instagram

Romina is dezer dagen zeer gelukkig. Ze heeft weer haar vriend boer Jan aan haar zijde.

Om 12.30 uur keerde Zara B. terug van haar school, waar ze net haar examen had gedaan. Ze nam de bus terug naar huis. Een truck van afvalverwerkend bedrijf Suez was net de laatste containers aan het leegmaken toen Zara kwam aangewandeld. Zara liep links voorbij de vuilniswagen, waarna ze de straat wilde oversteken. 

Manoeuvre
"Op dat ogenblik had de vrachtwagen zijn manoeuvre ingezet om achterwaarts de doodlopende straat uit te rijden", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Dat moest wel, want sinds acht jaar wordt de Beemdstraat in tweeën geknipt door bloembakken, om het autoverkeer er te verminderen. Zowel de chauffeur als zijn passagier had tijdens het omkeren niet door dat het meisje achter hun vrachtwagen wandelde."

Reanimatiepogingen
Enkele leerkrachten en de directrice schoten te hulp. “De reanimatiepogingen van onze leraars hebben niet mogen baten", klinkt het aangeslagen bij de lagere school. "Zara heeft hier zelf altijd les gevolgd tot ze naar het middelbaar ging. Dit komt ontzettend hard aan voor iedereen die haar gekend heeft."

Familie
De familie van het meisje wil voorlopig niet praten. Ze zijn te aanslagen door het voorval. Zara’s moeder en haar zus kwamen net aangelopen toen het ongeval gebeurd was. Ze waren totaal ontredderd en vielen elkaar in de armen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.