Kinderen van Michael Jackson nemen drastisch besluit na schokkende documentaire over hun vader

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De documentaire 'Leaving Neverland' heeft heel wat stof doen opwaaien. In de documentaire moest duidelijk worden dat Michael Jackson zich schuldig gemaakt heeft aan kinderporno.

De drie kinderen van Michael Jackson, Prince, Paris en Blanket Jackson overwegen nu om een klacht in te dienen tegen Wade Robson en James Safechuck. Die laatste twee spraken in de documentaire 'Leaving Neverland' nogal expleciet over het seksueel misbruik dat ze naar eigen zeggen moesten ondergaan toen ze veel contact hadden met Michael Jackson, staat te lezen bij Het Laatste Nieuws.

Prince, Paris en Blanket vinden het niet kunnen dat de twee mannen zo over hun overleden vader spreken. Ze overwegen daarom een klacht in te dienen voor fraude, emotionele schade, laster en een onjuiste weergave van de feiten.

Ze laten ook weten dat het hen niet om het geld te doen is. Mochten ze een schadevergoeding krijgen schenken die weg aan een goed doel. Ze willen ook dat de twee mannen hun verontschuldigingen aanbieden.

Volgens Robson en Safechuck misbruikte Jackson hen gedurende een aantal jaar. De familie van Michael Jackson denkt daar helemaal anders over. Ze vinden dat zowel Robson als Safechuck de waarheid niet vertellen.