VTM

Annelies en Joris uit 'Blind Getrouwd' gaan maandag iedereen verrassen: Dit is er aan de hand

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Zo stilaan maar zeker naderen we het grote moment in 'Blind Getrouwd'. De koppels moeten gaan beslissen of ze al dan niet getrouwd blijven.

Dat beslissingsmoment komt er volgende week al. En dat zorgt wel voor bijkomende stress. Verschillende koppels weten immers nog niet wat ze willen. Sommigen twijfelen nog, anderen zien een toekomst samen meer en meer zitten en maken dat ook duidelijk aan hun partner. Zo verrast Victor zijn vrouw Line met een ontbijt omdat ze één maand getrouwd zijn. Om zichzelf niet te veel druk op te leggen en ten volle te genieten van hun tijd samen, gaan ze feesten. En als ze feesten zeggen, bedoelen ze ook écht feesten.

Het is ook de vraag wat Tim en Elke gaan doen. Tim ontdekt wel een nieuwe passie van Elke: muziek. Ze kregen van experte Margo ook de raad om wat meer fysiek contact te zoeken om zo de vlinders in de buik te stimuleren. Gaat dat ook lukken of slaan ze die raad in de wind?
(lees verder onder de foto)

Groen
Het is al drie jaar geleden dat Joke nog eens drie nachten op rij doorsliep. Zou dat iets met Stijn te maken hebben? En Lenny en Jolien bekijken samen hun trouwfoto’s. Beelden die ervoor zorgen dat bepaalde gevoelens worden uitgesproken…

En hoe staat het met Annelies en Joris? De voorbije weken verliepen erg turbulent voor hen. Ze lijken die weken nu wel achter zich te kunnen laten. Ze besluiten het appartement wat op te fleuren met wat groen in huis. Het is een hobby van Annelies. Ook shoppen is één van haar hobby's en dus gaat ze met Joris nieuwe kleren kopen. Daarna ruilt hij zijn nieuwe outfit in voor een sportievere, want hij gaat mee met Annelies naar één van haar groepslessen. Het is in ieder geval helemaal anders dan de voorbije weken en maar goed ook.