Viktor Verhulst en Kobe Ilsen hebben interessant nieuws te melden

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Het Nieuwsblad
Viktor Verhulst en Kobe Ilsen maken tegenwoordig carrière dj-duo. Zo waren ze ook aanwezig op 'Tomorrowland Winter'.

Dat Viktor Verhulst en Kobe Ilsen een dj-duo zouden worden, lag eigenlijk voor de hand. "We doen dit al langer op familiefeestjes", legt Viktor uit aan Het Nieuwsblad. "Op een gegeven moment is er een vraag van een kennis van ons, Yves Smolders, die ook de Moosebar heeft. Hij vroeg ons of we het zagen zitten om eens te komen draaien. We hebben geen moment getwijfeld wat Tommorrowland is een unieke kans. Sindsdien is het eigenlijk begonnen."
(lees verder onder de foto)

En de twee hebben interessant nieuws te melden. "We zijn wel aan het denken om meer te doen dan enkel nummers van anderen te draaien", legt Kobe uit. "Daar zijn we nu mee bezig want we willen het ook wel echt goed doen. Het belangrijkste nu is dat we de mensen op 'Tomorrowland Winter' een plezant uurtje gaan bezorgen. Ambiance, dat is het belangrijkste."

"We proberen eigenlijk overal toegankelijke muziek te draaien," vult Viktor nog aan. "We staan ook zeer regelmatig in discotheken en draaien daar ook zeer toegankelijke muziek. Hits, hits, hits, en we voelen dat dat gewoon werkt. Mensen vinden het leuk om op toegankelijke muziek uit te gaan."