Joris uit ‘Blind Getrouwd’ wordt ziek van de gedachte dat ze hem en Annelies met dit koppel vergelijken
PMN
Joris uit ‘Blind Getrouwd’ wordt ziek van de gedachte dat ze hem en Annelies met dit koppel vergelijken
Foto: VTM

Hoe langer het huwelijk van Joris en Annelies duurt in ‘Blind Getrouwd’, hoe pijnlijker het aan het worden is. Vorige week zag nog hoe Annelies het niet vond kunnen dat hij een pak bloemen in de badkamer voor haar had gelegd.

Will is 45 jaar getrouwd met Jenny (75). Dat is een saieren bruiloft. Voor Will en Jenny is het huwelijk dan ook iets dat je niet zomaar opgeeft. ‘Als je met iemand trouwt, is dat voor het leven. Niet om na een paar jaar te zeggen: `Ik trap het af.''

Will en Jenny ontmoetten elkaar op een feestje van het bedrijf waar zij als directiesecretaresse werkte, zo staat te lezen in Dag Allemaal. Will was daar op uitnodiging van een gemeenschappelijke vriend. Toen hij Jenny zag, was het meteen liefde op het eerste gezicht.

De twee trouwden op 21 maart 1973 op het gemeentehuis van Sint-Pieters-Woluwe. 's Anderendaags, op 22 maart, had de kerkelijke ceremonie plaats in de privékapel van 't Goudkasteeltje in Buizingen, een domein dat eigendom was van één van Wills dichte vrienden. Het begin van een prachtig huwelijk dat nu al 45 jaar duurt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.