Het gaat mis in 'Studio Tarara': Kijkers merken twee grote blunders op
PMN
Het gaat mis in 'Studio Tarara': Kijkers merken twee grote blunders op
Foto: Medialaan

Dinsdag was er een nieuwe aflevering van 'Studio Tarara'. De aandachtige kijker heeft daar toch een fout opgemerkt.

“We willen jullie erg bedanken voor de steun en de talrijke reacties die we hebben mogen ontvangen betreffende het weesveulentje”, staat er te lezen op de Facebookpagina van de paardenkliniek. "Het is een mirakel maar het gaat elke dag beter en beter met haar en ze heeft inmiddels een zuigreflex.”

Maar het veulen heeft nu dringend een geschikte pleegmerrie nodig. De pleegmerrie zal wel tot in Meldert moeten komen want het veulen is nog te zwak om de kliniek te verlaten. “Dankzij het massaal delen hebben we al met een merrie geprobeerd maar deze accepteerde het veulen niet tot onze grote spijt. Help ons mee het veulen te redden alsjeblieft.”

"Gebeurt het niet, kan dit gevaarlijk zijn voor de mens"

Dierenarts Tom Mariën zegt dan ook dat er niet veel tijd meer is. "Het is absoluut nodig dat het dier zo snel mogelijk gesocialiseerd wordt en dat kan alleen als het door een merrie gezoogd wordt”, citeert Het Belang van Limburg bij Radio 2.

“Gebeurt dat niet of te laat, dan kan zo’n paard het moeilijk krijgen bij soortgenoten. En het kan ook gevaarlijk worden voor de mens en agressieve trekjes krijgen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.