Margriet Hermans: “Celien werd er echt depri van”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Celien Deloof liet vorig jaar in september een maagoperatie uitvoeren. Sinds die operatie is ze dertig kilogram lichter.

Haar moeder Margriet Hermans weet wat haar dochter meemaakt. Twintig jaar geleden onderging ze een gelijkaardige ingreep. “Ik ben blij voor haar dat ze heeft doorgezet’, reageert mama Margriet in Dag Allemaal. “Het hoefde niet voor mij hoor, maar ik zag dat dat overgewicht voor Celien een zware emotionele belasting was. Ze werd er echt depri van. Dus ik heb gezegd: ‘Dan moet je dat maar doen, meisje.’’

En Margriet ziet een duidelijk verschil. “Ze ziet er niet alleen slanker uit, ze is ook veel vrolijker. Misschien ook omdat haar zangcarrière in de lift zit. En terecht, ze werkt echt heel hard aan haar muziek, ook al heeft ze door in het Nederlands te zingen niet de eenvoudigste weg gekozen.” 

“Maar ik vind dat wat ze doet internationale klasse heeft. Gelukkig steunt Radio 2 haar enorm. Ik hoop dat ze ooit de kans krijgt ons land te vertegenwoordigen op het Songfestival. Celien heeft het echt nodig om te kunnen zingen en op te treden."