Luk Alloo vanavond op zeer speciale plaats: "Eerste keer in mijn leven"
PMN
Luk Alloo vanavond op zeer speciale plaats: "Eerste keer in mijn leven"
Foto: Medialaan

Vanavond is er 'Alloo in de nacht'. Luk Alloo (55) gaat met zijn cameraploeg op stap vanaf het donker wordt op zoek naar boeiende mensen en plaatsen.

De 25-jarige moeder uit de Verenigde Staten had het idee om haar kinderen te doen geloven dat ze altijd op God kunnen rekenen. Ze had daar ook een plan voor. De moeder zette haar kinderen in de auto en ging aan het rijden.

Plankgas
Op een bepaald moment vroeg ze aan haar kinderen van 5 en 7 jaar oud om hun veiligheidsgordel goed vast te maken. Ze deed haar ogen dicht en gaf plankgas. “Blah, blah, ik geloof in God”, riep ze. De auto ramde een elektriciteitspaal. Gelukkig overleefde iedereen het ongeval.

Opzettelijk
“Ze wilde ons geen kwaad doen”, getuigde haar dochter. “Ze wilden ons gewoon laten geloven in God." De moeder gaf na het incident toe dat ze opzettelijk tegen de elektriciteitspaal was gereden. Ze wilde bewijzen dat God echt bestaat.

Gevangenis
De vrouw werd in voorlopige hechtenis genomen. Na het betalen van een borgsom heeft ze vrijdag de gevangenis mogen verlaten. Woensdag moet ze opnieuw voor de rechter verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.