Opmerkelijk van Astrid Coppens: "Vlamingen verbazen mij"

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Astrid Coppens (36) is zwanger, maar heeft ook een collectie bij kledingwinkel ZEB. Daar kwam ze zelfs voor naar ons land afgezakt.

Astrid Coppens meer dan alleen maar het gezicht van de collectie. "Ik ben nauw betrokken bij het productieproces: van moodboards maken over stof en kiezen tot kleuren bepalen", zegt ze in TV-Story.

"Vroeger was het enkel zwart, nu zitten er ook witte en beige stuks tussen. Je moet je publiek blijven verrassen", klinkt het. "Ik vind het ook superbelangrijk om aanwezig te zijn bij de lancering. En de dokters maken er geen probleem van dat ik het vliegtuig neem in deze fase van mijn zwangerschap."
(Lees verder onder de foto)

Bovendien is Astrid ook nog heel bekend in Vlaanderen. "Het verbaast me zelf ook dat ik in België nog steeds zo ‘populair’ ben. Sinds 2017 heb ik geen tv-programma meer, maar het aantal volgers van mijn Instagram-account blij groeien."

Supervrouwelijk
Voor Astrid is het intussen al de twaalfde collectie die ze uitbrengt. "Ze is tijdloos, chic en voor iedereen draagbaar. Zowel mijn mama als jonge dertigers kunnen zich erin vinden. De celebrity’s hier in Los Angeles zijn mijn inspiratiebron. Mijn vrouwelijke rondingen zijn intussen wat meer uitgesproken."

"Ik voel me supervrouwelijk. Ook Bram hoor ik niet klagen (lacht). Maar met een groeiende buik zijn hogetaillejeans en superstrakke stukken even niet aan de orde. De kleedjes van mijn collectie kan ik wel blijven dragen."