Expert van ‘Blind Getrouwd’ over Annelies en Joris: “Hadden ook wel obstakels verwacht"
PMN
Expert van ‘Blind Getrouwd’ over Annelies en Joris: “Hadden ook wel obstakels verwacht"
Foto: Medialaan

Het huwelijk van Joris en Annelies staat in ‘Blind Getrouwd’ op ontploffen. Hij lijkt niets goed voor haar te kunnen doen.

En wat Natalia nu wil is boksen. Ze is één van de deelnemers aan het VTM-programma ‘Boxing Stars.” Ik had nog nooit gebokst, voor Boxing Stars. Al denkt iedereen het tegendeel”, zegt Natalia in Het Nieuwsblad. 

“Misschien komt het omdat mensen weten dat mijn papa in de jaren negentig voorzitter was van de Belgische boksbond, in Antwerpen en Limburg. Hij nam mij vaak mee naar bokswedstrijden en ik keek ook vaak met hem naar boksen op tv. Ik vond het echt intrigerend en wilde het zelf gaan doen, maar mijn vader zei: geen sprake van.”

“Ja, je ziet steeds meer vrouwen die boksen. Er zijn ook opvallend veel topmodellen die het doen. Zoals Doutzen Kroes. Dat is gewoon omdat boksen een keigoede training is. Dat is ook wat ik er zo fijn aan vind. Een bokstraining is een full-body work-out.”

“Je traint heel je lichaam. Heel wat anders dan die mannen die je in de fitness ziet die hun arm- en borstspieren aan het trainen zijn.” Natalia neemt het in de ring op tegen Marie Verhulst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.