VTM

Expert van ‘Blind Getrouwd’ over Annelies en Joris: “Hadden ook wel obstakels verwacht"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het huwelijk van Joris en Annelies staat in ‘Blind Getrouwd’ op ontploffen. Hij lijkt niets goed voor haar te kunnen doen.

Joris liet aan een vriend zelfs al weten dat hij vindt dat experts gefaald hebben en hem een totaal verkeerde match bezorgden.

“Wij blijven nochtans achter onze beslissing staan”, stelt therapeute Margo Van Landeghem in Dag Allemaal. “Nee, wij hebben Joris en Annelies niet bewust samengebracht omdat de ene wél heel enthousiast in een relatie stapt en de andere niet.”

Raakpunten
“Wij hebben geen fout gemaakt. Joris en Annelies zijn wél een goeie match, op basis van de vele raakpunten die ze hebben. Geloof me, ze hebben heel wat gemeenschappelijk. Maar natuurlijk is het daarna aan de mensen zelf om er echt aan te werken om de verschillen die aan de oppervlakte komen, te overbruggen, niet?” 

“En kijk, bij Joris en Annelies is er wat dat betreft een groot verschil. Maar als we op voorhand hadden gedacht dat de kloof te diep zou zijn tussen de twee, dan hadden we hen nooit gematcht. Maar dat er obstakels zijn, daar gaan we bij elk koppel wel van uit.”