Bart De Wever en zijn vrouw Veerle hebben vandaag iemand heel speciaal een bezoek gebracht
PMN
Bart De Wever en zijn vrouw Veerle hebben vandaag iemand heel speciaal een bezoek gebracht
Foto: Photonews

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) is vandaag iemand heel speciaal gaan bezoeken. Hij ging een baby bezoeken.

“Het zit zo in elkaar”, vertelt Jani in Dag Allemaal. “We bekijken samen met vrienden en familie naar welk type man of vrouw de vrijgezel op zoek is. Daarna proberen we een match te vinden via gemeenschappelijke vrienden, of tussen één van de meer dan vierduizend mensen die reageerden op onze oproep op VIER. Daaruit kiezen de vrienden en familie drie mensen, met wie de vrijgezel op date gaat. Onwetend. Achter de schermen kijkt de entourage live mee.”

“Het is verborgen camera, maar met een heel andere insteek dan `Sorry Voor Alles'. Wij halen geen grappen uit, onze deelnemers zijn écht op zoek naar de liefde. En bij `Blind Date' zetten ze totaal onbekende singles samen in een geforceerde situatie. Bij ons tonen de vrijgezellen zich aan de ander zoals ze echt zijn.”

Dat Jani ooit een programma vanuit de studio zou presenteren, had hij zelf nooit gedacht. “Ik heb ooit letterlijk tegen mijn bazen gezegd: `Als ik moet kiezen tussen een studioshow maken en mn ontslag, gooi me dan nu maar buiten.' (lacht) Dit is echt buiten mijn comfortzone, maar ik vond 't zo'n tof idee dat ik voelde dat ik het móest doen. En gelukkig was daar Mathias Coppens om m gerust te stellen en te coachen. Hij is één van de bazen bij Roses Are Blue, het productiehuis dat `Matchmakers' maakt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.