De miserie stopt niet voor Jimmy Frey: Hij heeft opnieuw erg slecht nieuws te melden

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In april viert Jimmy Frey zijn tachtigste verjaardag. Hij wil dat samen met zijn fans vieren en organiseert een groot feest en er komt zelfs een jubileumtournee.

Dat was toch het plan want Jimmy Frey heeft dit noodgedwongen moeten afgelasten. De zanger moet immers opnieuw onder het mes. Hij werd vier jaar geleden aangereden op zijn fiets en z'n linkerheup moest vervangen worden.

"Tijdens het genezingsproces liep ik een dodelijke bacterie op, waardoor ik nog eens drie keer op de operatietafel lag. En nu heeft mijn dokter laten weten dat ook mijn rechterheup aan vervanging toe is. Hopelijk deze keer zonder complicaties, want nog eens acht maanden plat in een ziekenhuisbed liggen zie ik niet zitten. Dan stop ik er liever mee", is Jimmy Frey duidelijk in Het Laatste Nieuws.

Tournee
Jimmy moet ook zijn tournee uitstellen. "Doodjammer, want ik keek er wel naar uit. Naast gastoptredens bij De Loftrompetten en De Warmste Week heb ik al meer dan twee jaar niet meer opgetreden. Ik mis het wel, want ik heb nog steeds veel fans. Toen ik 70 werd, organiseerde ik ook een concerttournee met 16 optredens. Allemaal uitverkocht."

"Dit uitstel is nodig, want ik kan geen risico nemen en wil niet met krukken op een podium staan. Het mag immers niet lachwekkend worden. Ik hoop wel dat dit geen afstel wordt. Mijn enige troost is dat begin april mijn verzamel-cd, mét ook mijn nieuwe single 'Momenten van geluk', verschijnt. Maar bij die release lig ik wellicht al in het ziekenhuis."

Tags jimmy frey