VTM

Erg pijnlijke vaststelling in 'Blind Getrouwd': "Hun huwelijk is nu echt wel voorbij"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Vanavond was er een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. En het werd pijnlijk duidelijk dat er een huwelijk is dat maar weinig kans op slagen heeft.

Veel kijkers vrezen voor het huwelijk van Joris en Annelies. Hij had een fijne verrassing voor haar, een hele badkamer vol met bloemen. Al vond Annelies dat minder fijn. Ze liet dat ook duidelijk blijken aan Joris.

"Ok dat waren misschien te veel bloemen maar komaan denk aan de attentie? Zeg gewoon "oh lief, bedankt!" ipv "eentje was goed geweest hoor" om ze daarna op de grond te leggen en te zagen over een domme vaas.Het is blind getrouwd he Annelies. Beetje moeite graag", luidt het bij iemand op Twitter.

Maar dit bedoel ik dus ook. Joris zegt "mocht het niet lukken dan ben ik toch blij dat ik u heb leren kennen" Annelies: "Dit is echt lekker.". Kijk dan kunnen we evengoed er mee stoppen hé? Ze heeft er gewoon geen zin meer in... "

En ook een boel andere kijkers delen die mening. "Het huwelijk van Joris en Annelies is nu echt wel voorbij", luidt het.