Zwangere Meghan Markle moet opnieuw harde klap verwerken: Dit is er aan de hand
PMN
Zwangere Meghan Markle moet opnieuw harde klap verwerken: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Meghan Markle is hoogzwanger. Ze zou normaal geen stress mogen hebben en voldoende rusten, maar dat zit er niet echt in.

Het incident deed zich voor in Oekraïne. De moeder merkte dat er iets vreemds aan de hand was met haar dochter Valeria. “In het begin wist ik niet wat er aan de hand was,” zegt de moeder. “Ik heb aan de hulpverleenster gevraagd of zij meer wist. Ze heeft mij toen belogen.”

Camera
“Ik merkte dat de toestand van mijn dochter verslechterde. Valeria begon ‘s nachts in bed te plassen. Ik heb toen een camera geplaatst om te weten wat er precies aan de hand is.”

Schokkende beelden
Zo kreeg de moeder schokkende beelden te zien. “Ik zag hoe ze in vier uur tijd mijn dochter vijftien keer heeft geslagen. Ze had schaafwonden, kneuzingen en scheve tanden.”

Hersenschudding
“Maar daar bleef het niet bij. Op een bepaald moment sleurde ze mijn dochter over de vloer terwijl ze maar bleef slaan op haar gezicht. Valeria heeft toen een hersenschudding opgelopen.”

Onderzoek
De moeder heeft de beelden overgemaakt aan de politie. Die is nu een onderzoek begonnen. Als de vrouw schuldig wordt bevonden, hangt haar een gevangenisstraf van twee jaar boven het hoofd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.