Is het einde van hun relatie nabij? Nieuwe vlam is razend en eist uitleg van Courtois: "Dat moet je mij toch eens uitleggen"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Instagram
Het Spaanse magazine ‘Semana’ maakte eind februari het nieuws bekend dat Thibaut Courtois een relatie heeft met het model Alba Carrillo. De twee werden betrapt toen ze hand in hand een bezoek brachten aan een restaurant.

De relatie zorgt in Spanje voor heel wat ophef. De fans van Real Madrid, de club waar Thibaut Courtois speelt, zijn zelfs boos op Alba. Volgens hen is het haar schuld dat de doelman momenteel in een mindere periode zit.

En het mag geweten zijn dat het Alba serieus hoog zit. Ze vindt het absoluut niet kunnen wat er nu allemaal aan het gebeuren is, weet Het Nieuwsblad. Uit onvrede blijft ze weg van Instagram. En opvallend, ze wil ook een woordje uitleg van Thibaut Courtois.

Thibaut Courtois
“Ik ga hier voor een tijdje wegblijven omdat ik vind dat hoe jullie tegen me deden een verdomd bloedbad was. Voetballiefhebbers, mensen die me pijn wilden doen en ander tuig. De pers is ook zonder genade veel te ver gegaan."

"Ik hoop dat T. Courtois me ooit eens de reden zal uitleggen achter de woorden die zo veel haat tegenover mij opwekten. Aan Real Madrid zou ik willen vragen om, als het mogelijk is, te stoppen met zo slecht te spelen zodat één vrouw niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor dat slechte spel...”