Spanningen lopen hoog op tussen Véronique en Lars in Familie: Zij neemt een drastisch besluit
PMN
Spanningen lopen hoog op tussen Véronique en Lars in Familie: Zij neemt een drastisch besluit
Foto: Medialaan

We beginnen straks aan een nieuwe week van Familie. En het wordt weer een bewogen week.

“Ik heb Chantal V. (53) gefilmd terwijl ze een kindje brutaal eten gaf. De peuter kokhalst en spuugt het eten weer uit. Maar V. duwt het eten hardhandig met haar vingers terug in de mond”, zegt ex-medewerkster K., die de video vorige week aan de politie overhandigde, in Het Nieuwsblad.

De ouders zelf hebben schrik. De meesten onder hen durven geen klacht in te dienen. “Mijn dochter kwam vaak thuis met een pijnlijke en rode poep omdat V. niet vaak genoeg haar luier ververste”, reageert een moeder. 

Doodsbang
“Ze werd niet uit haar bedje gehaald en zeker niet proper gemaakt na het eten of als ze wat melk overgaf. Toen ze nog geen vaste voeding at, kreeg ze niet voldoende melk. Dat kon ik vaststellen omdat er altijd melkpoeder in haar verzorgingstas bleef zitten. En als ze ziek was, gaf V. haar niet de medicijnen die de dokter voorschreef.”

Maar ook zij durft geen klacht in te dienen. “Ik was doodsbang dat Chantal, die zeer dominant overkwam, dit te weten zou komen en dat ze zich daarvoor zou wreken op mijn dochter.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.