Buurtpolitie-actrice Ianthe Tavernier heeft zeer belangrijk nieuws te melden aan onder onder meer VTM en Eén
PMN
 Buurtpolitie-actrice Ianthe Tavernier heeft zeer belangrijk nieuws te melden aan onder onder meer VTM en Eén
Foto: Medialaan

Ianthe Tavernier speelt ook weer mee in het nieuwe seizoen van ‘De Buurtpolitie’. Ze vertolkt er de rol van inspecteur Floor.

Miguel Wiels is de beste vriend van Niels. Hij ziet over een paar jaar wel wat veranderen in het leven van zijn vriend. “Als ik zie hoe zijn leven evolueert, dan denk ik dat hij over een paar jaar ook een gezinnetje gaat stichten. Maar hij moet goed nadenken wanneer hij die stap zet. Pas als je de juiste vrouw hebt gevonden en je er zelf ook klaar voor bent, kun je een goede vader worden”, verklaart Miguel in TV-Story.

Miguel is zelf ook pas op zijn 35ste vader geworden. “En ik ben nog altijd blij dat ik zo lang gewacht heb. Elke dag bij mijn kinderen zie ik nu als winst. Dat zou niet zo geweest zijn als ik nog ambities had die ik daardoor niet had kunnen waarmaken. Dan zou ik ongelukkig geweest zijn. Daarom zeg ik altijd tegen Niels: begin niet te snel aan kinderen. Profiteer eerst nog wat en maak carrière.”

Niels is ook van plan om naar die raad te luisteren. “Ik vond op je 35ste vader worden altijd heel laat, maar nu ik zelf in augustus dertig word, kan ik me wel inbeelden dat het zeker nog vijf jaar duurt. Het komt momenteel goed uit om met niemand rekening te moeten houden”, besluit de presentator/zanger.

Meer nieuws

Meer nieuws

.