Lenny en Jolien uit 'Blind Getrouwd' doen verontrustende uitspraak over hun huwelijk
PMN
Lenny en Jolien uit 'Blind Getrouwd' doen verontrustende uitspraak over hun huwelijk
Foto: Medialaan

Het gaat vanavond weer een boeiende aflevering worden van 'Blind Getrouwd'. Er staat heel wat te gebeuren.

Monarchiekenner professor Herman Matthijs zegt dat er toch nog een mogelijkheid is waardoor Laurent zijn dotatie kan behouden. “De prins kan immers naar het Europees Hof voor de Mensenrechten in Straatsburg stappen”, bedenkt Matthijs zich in Het Laatste Nieuws. “Dat zijn we natuurlijk wel voor jaren vertrokken.”

“Laurent kan opwerpen dat hij geen eerlijke behandeling heeft gekregen en dat de commissieleden bevooroordeeld waren. Op die manier zijn de mensenrechten geschonden. Naar welke rechtbank hij ook stapt, van dit dossier is de regering nog niet af. In het najaar zijn er verkiezingen. Het zal de eerste keer zijn sinds de Koningskwestie dat een monarchiezaak in de verkiezingssfeer zal belanden."

En Matthijs zegt dat de regering zeker niet vrij is van zonden. Zo hebben ze Laurent vooraf niet gehoord. Maar ook zijn advocaat Arnauts gaat niet vrijuit. "Hij deed zijn uiteenzetting enkel in het Frans. Dat doé je niet in een tweetalig parlement. Zijn aanval op de regeringsleider en Laurents broer, het staatshoofd, is ook 'du jamais vu'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.