Weerman David Dehenauw heeft geen goed nieuws: "Dan krijgen we opnieuw te maken met stevige rukwinden"
PMN
Weerman David Dehenauw heeft geen goed nieuws: "Dan krijgen we opnieuw te maken met stevige rukwinden"
Foto: Photonews

Op sommige plaatsen waren er zondag rukwinden tot 120 kilometer per uur. Er is ook veel schade in het hele land door de storm die over ons land trok.

“De voorbije jaren heb ik al op heel wat grote podia mogen staan en daar prijs ik me gelukkig om. Vandaag is het als beginnende artiest immers heel moeilijk om door te breken, maar ik heb het geluk gehad dat ik nog een jaartje kon meesurfen op het succes van Tien Om Te Zien”, merkt Lindsay op in TV-Story. “Daardoor is de bal aan het rollen gegaan en moest ik op een bepaald moment zelfs mijn job bij het Ministerie van Justitie opzeggen. Het viel gewoon niet meer te combineren met mijn optredens.” 

“Ik heb het mij nog geen seconde beklaagd dat ik voor de muziekwereld heb durven kiezen. Dat ik de zus van Christoff ben, zal ongetwijfeld wel deuren hebben geopend, daar ga ik niet flauw over doen.”

Botox
En er is één ding dat Lindsay nooit meer doet. “Als ik nog eens foto's uit de begindagen van mijn carrière zie passeren, is dat toch altijd schrikken. Intussen zijn er wel wat rimpeltjes bijgekomen! Maar ik heb het er niet moeilijk mee. Eén keer heb ik Botox laten spuiten, maar dat doe ik niet meer. Ik heb eigenlijk een heilige schrik van spuiten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.