Is dit een goede oplossing? “Neem koning Albert zijn dotatie af en geef hem dit in de plaats”
PMN
Is dit een goede oplossing? “Neem koning Albert zijn dotatie af en geef hem dit in de plaats”
Foto: Photonews

Sinds de hele affaire met Delphine is koning Albert zijn populariteit bij de bevolking gedaald tot onder het vriespunt. Niemand moet nog wat van hem weten.

Drie jaar later ging Wouter door een hel. De dokters zeiden dat hij een burn-out had, maar er was meer aan de hand. Wouter belandde zelfs een tijdje in de psychiatrie. “Ik voelde dat ik steeds meer werd behandeld als een product en niet als een mens. En toen `het' product ineens niet meer zo goed bleek te verkopen, werd er maar weinig moeite gedaan om `het' te pushen”, reageert Wouter in TV-Familie.

BVBA
“Laat ons zeggen dat ik het gevoel kreeg dat ze me in de ijskast hadden gestopt. En dat had z'n gevolgen. Ik had een bvba en toen de inkomsten daalden, ging die failliet. Da's problematisch. Ja, da's een valkuil waar veel beginnende artiesten in tuimelen, geloof me. Ik stopte toen zéér veel energie én centen in mijn carrière.” 

Degout
“En als er weinig tot niks voor in de plaats komt, krijg je op den duur een degout. Ik was ook naïef en onwetend. Weet je, als je als artiest een goed jaar draait en 40.000 euro winst maakt, dan moet je er rekening mee houden dat je daar twee jaar later goed de helft belastingen op moet betalen.”

Deurwaarders
“Niks had ik opzijgezet... En ineens stonden ze daar, de deurwaarders. 't Ging zover dat ik in schuldbemiddeling sukkelde. Daar draag ik nog altijd de financiele littekens van.” 

Angstaanvallen
“Plots kreeg ik hevige angstaanvallen en begon ik te hyperventileren. 't Is meer dan eens gebeurd dat ik onderweg naar huis m'n auto aan de kant moest zetten. omdat ik geen lucht meer kreeg. Een paar keer, toen m'n hele lijf tintelde, dacht ik zelfs: oei, ik ga hier sterven.”

Bankroet
“M'n carrière ging bergaf, ik was bankroet, had liefdes­ perikelen... Geen wonder dat ik in een depressie belandde. Ik was verdwaald. Ik ben een maand of drie opgenomen in de psychiatrie. Ik belandde in de PAAZ-afdeling van het Antwerpse Stuivenbergziekenhuis. Daar ben ik erg goed geholpen en kwam ik helemaal tot rust. In de psychiatrie leerde ik temporiseren én kwam ik tot het besef dat het niet erg is om te falen.”

“Gelukkig heb ik nu een vaste job als pr-verantwoordelijke voor een taximaatschappij en kan ik m'n schulden stelselmatig afbetalen.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.