Het werkt iedereen op de zenuwen bij ‘Blokken’: “Bijzonder irritant van Ben Crabbé”
PMN
Het werkt iedereen op de zenuwen bij ‘Blokken’: “Bijzonder irritant van Ben Crabbé”
Foto: Archieffoto

Vanavond is er de laatste aflevering van deze week van ‘Blokken’. En het is nu al zo dat presentator Ben Crabbé een pak mensen op de zenuwen gaat werken.

Expert Alexander Witpas begeleidde het koppel. Hij beseft dat Marjolein nu de kop van jut is. “Je kan haar nochtans niets verwijten”, zegt hij in Dag Allemaal. “Ze heeft haar best gedaan. Maar die emoties die voortdurend veranderen, het is wel confronterend omdat op tv te zien.”

Marjolein en Mike wonen nu terug apart. “Als de stress te hoog oploopt, is dat een goede oplossing”, gaat Witpas verder. “Het zal hen beiden even de nodige rust geven. De voorwaarde is natuurlijk wel dat ze geregeld dingen met elkaar blijven doen.”

Het is voor Marjolein en Mike ook geen simpele situatie. Ze hebben het bijzonder moeilijk met deze ontknoping. Daarom namen besloten ze om geen commentaar te geven. “De kijkers gaan er tegenwoordig vanuit dat ‘Blind Getrouwd’ wel resultaat moet opleveren”, merkt Witpas op. “Maar het is niet zo evident om een rimpelloos parcours af te leggen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.