Imke Courtois krijgt nog meer fantastisch nieuws te horen van de VRT
PMN
Imke Courtois krijgt nog meer fantastisch nieuws te horen van de VRT
Foto: Photonews

Imke Courtois (30) is niet alleen voetbalanaliste, ze mag ook aan de slag gaan bij de VRT. Daar wordt ze expert sport en gezondheid.

Een vrachtwagen reed er in op een bestaande file. De klap was enorm. De file was ontstaan naar aanleiding van enkele ongevallen die veroorzaakt werden door de laagstaande zon. Bij het ongeval belandde een vrachtwagen in de gracht, een andere vrachtwagen verspert de rijbaan.

De toestand is vrij ernstig. De bestuurder van die truck zit nog gekneld in zijn cabine en wordt momenteel door de brandweer bevrijd. Die liep allicht zware verwondingen op. VRT-NWS meldt ook dat er twee MUG-helikopters ter plaatse zijn. Zij moeten extra medische hulp bieden.

Het verkeer van Brugge richting Gent kan best omrijden via de E403 naar Kortrijk en dan de E17 nemen naar Gent. De politie heeft immers de E40 richting Oostkamp volledig afgesloten.

UPDATE 11:53
De toestand van de chauffeur is inmiddels stabiel. De takelwerken op de E40 gaan nog een tweetal uren duren. De E40 zal straks ook helemaal afgesloten worden om de vrachtwagens uit elkaar te halen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.