Gers Pardoel onthult zijn opmerkelijk plan met Vlaamse artiest

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gers Pardoel (37) staat scherper dan ooit. De Nederlander is volop aan een nieuw album aan het werken. En op 23 maart staat hij met zijn show 'Vuurwerk' in de Lotto Arena.

"Ik zal weer met mijn band op het podium staan en we zullen heel wat hits brengen. Uiteraard zit 'Ik neem je mee' erbij. Maar we gaan ook andere versies laten horen van de gekende liedjes én er zullen ook nieuwe nummers te horen zijn. Spannend, hé?", licht Gers Pardoel in Het Laatste Nieuws.

Opmerkelijk is dat hij maar één optreden gepland heeft in de Lotto Arena. Vorig jaar waren er dat nog twee. "Ik vind dat prima zo. Ik ben een dankbaar man. Mensen vragen me weleens waarom ik het Sportpaleis niet probeer. Dat komt er misschien ooit wel van. Maar eerlijk? Ik sta liever zo dicht mogelijk bij mijn publiek, ik hou het graag intiem", zegt hij. "Ik hoop er in de Lotto Arena nu wel graag een jaarlijks feestje van te maken."

Gers heeft ook een bijzonder plan. "Er zijn plannen om een single te maken met een Vlaamse artiest. Ik vind dat jullie zoveel talent hebben hier, het zou zonde zijn om daar niks mee te doen", vertelt hij. "Met wie? Dat zijn we volop aan het bekijken. Voorlopig blijft dat nog een verrassing, ik hou het graag een beetje spannend.