Schokkend: "Koning Boudewijn heeft koningin Fabiola bedrogen met iemand die ze heel goed kent"

bron: VTM-Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Archieffoto
Er is een schokkend verhaal opgedoken over de overleden koning Boudewijn. Hij zou een affaire gehad hebben met zijn stiefmoeder prinses Liliane.

Dat koning Boudewijn een affaire had met zijn schoonmoeder blijkt uit dagboekfragmenten van oud-premier Achille Van Acker. Hij is er ook van overtuigd dat de affaire echt plaats gevonden heeft. Dat meldt VTM-Nieuws.

In zijn dagboek beschrijft Van Acker een treinrit tussen koning Boudewijn en prinses Liliane. Dit staat er letterlijk te lezen.

"Liliane en Boudewijn reisden in hetzelfde compartiment met couchettes. Ze reizen naar Tirol." Hij citeert ook een telefoontje dat de Staatsveiligheid afgeluisterd had tussen de twee. Boudewijn zou gezegd hebben: "Mama, ik verlaat je nooit. De zaak lijkt reeds verloren in geval van een huwelijk."

Volgens royaltywatcher Brigitte Balfoort staat niet toevallig te lezen in het dag boek van Van Acker. "Hij haatte prinses Lilianne. Al kan ik mij niet voorstellen dat hij ooit gedacht zou hebben dat het effectief tot een huwelijk zou komen tussen die twee. Dat is ondenkbaar."