Veel bewondering voor deze bekende Vlaming: Hij hielp zangeres Slongs door zeer moeilijke periode heen

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Slongs Dievanongs bestaat niet meer, voortaan is het Slongs of Charissa Parassiadis (40), zoals de zangeres echt heet. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug. Gelukkig was er nog een bekende Vlaming waarop ze kon rekenen die haar goed geholpen heeft.

Tussen haar debuutalbum ‘Goeiendag’ en haar huidige plaat ‘#GOEGAAN’ zit vier jaar tussen. Dat is een hele periode. “Ik weet het, dat is best lang”, beseft Slongs in Het Laatste Nieuws.

“Dat eerste album is er al spelenderwijs gekomen, maar nu was het ineens serious business", zegt ze. "Ik legde een enorme druk op mezelf, want dat tweede album moest goed, zelfs beter, zijn. Van nul beginnen, jezelf heruitvinden, dat was een pittig proces."

 "Ik heb met heel veel liefde afscheid genomen van dat stoere typetje", zegt Slongs. "Alles is onderhevig aan evolutie, ik ben ook als mens veranderd, en als artiest. Dat typetje was leuk om me achter te verschuilen, maar ik had het gevoel dat ik in dat vakje stilaan uitverteld was. Ik wou dichter bij de echte Charissa komen. Dat gaf me vaak een krachtig, maar op andere momenten ook een onzeker gevoel - met heel veel twijfels."

Gelukkig kon ze rekenen op Raymond Van Het Groenewoud. "Hij sleurde haar door die moeilijke periode. Samen met hem brengt ze op haar album ook het nummer ‘Wat je doet met mij’. 

“Hij had mij eerder al gebeld om samen te werken, dus ik dacht: poets wederom poets. En gelukkig zei hij ja. Eerst was ik een beetje starstruck, maar Raymond is een heel fijne en wijze mens, zonder sterallures."

"Hij heeft me door die periode van faalangst geholpen. Eén van mijn mantra's in de periode waarin ik me slecht voelde, was: 'Raymond gelooft in je! Fuck al de rest!' (lacht) En dat heeft me echt gered”, concludeert Slongs.