Jeugdraad van Deerlijk is echt boos op ereburger Niels Destadsbader: "Die gaat met ons geld lopen"
PMN
Jeugdraad van Deerlijk is echt boos op ereburger Niels Destadsbader: "Die gaat met ons geld lopen"
Foto: Photonews

Op 31 augustus mag Niels Destadsbader nog eens optreden voor eigen publiek. Dan treedt hij op in 'zijn' Deerlijk.

“'t Zal raar klinken wellicht, maar ik voel me gezond en gelukkig. Ik heb iemand die ik heel graag zie, een fijn gezin, een leuke job. Da's al héél veel, hé. Ja, ik zou nog wel eens een grote reis willen maken, mét René. Maar hey, dat komt misschien nog wel”, zegt Birgit in Dag Allemaal.

Birgit heeft in haar leven nog niet veel foute keuzes gemaakt. “Ik heb het létterlijk al eens te horen gekregen van een baas: `Uw decennium is gepasseerd, 't is aan de volgende.' Da's grof. Wat doe je dan?”

Meppen
“Kijken naar de kansen die er wél nog zijn. En knokken. Ik laat me niet zomaar tegen de vlakte meppen, hoor. 't Is best een harde wereld, vol ambitieuze mensen. Toen ik bij VTM kwam, heeft Nadine De Sloovere plaats moeten ruimen voor mij.”

“Er zijn wel dingen waarvan ik blij ben dat ik ze niet heb gedaan. Zo heb ik ooit het aanbod gekregen om seksfilms op Filmnet aan te kondigen. Dat leek me geen goed idee. Ook voor de Lotto-trekkingen werd ik gevraagd. Toen heeft René me de wijze raad gegeven om die kelk aan mij voorbij te laten gaan. (lachje) Ik ben er hem nog altijd dankbaar voor.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.