Michel Follet heeft ingrijpend nieuws te melden

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Michel Follet is misschien wel de bekendste radiopresentator van ons land. In de jaren '90 was hij heel populair bij het inmiddels verdwenen radio Donna.

Michel Follet heeft nu een ingrijpend besluit genomen. Hij gaat nog één keer op tv komen en daarna stopt het. Speciaal voor het programma van Steven Van Herreweghe maakte hij een uitzondering.

“Ik ben fan van Steven, dus heb ik ja gezegd. Ik had vorig jaar al een keer geweigerd omdat ik het echt niet zag zitten. Maar voor ­Steven heb ik het toch gedaan. Met klamme handjes, want ik wou niet overkomen als een idioot", zegt Michel Follet in Het Nieuwsblad. 

"Daarna verdwijn ik voorgoed"

"Ik ben nu eenmaal een 59-jarige met het gehoor van een 80-jarige. Iemand die perfect begrijpt waarom zo veel oudere mensen zeggen dat die muziek veel te luid staat op de tv. (lacht) Na de opname ben ik met een overvol hoofd in de auto gaan zitten. Ik was doodop.”

En Michel Follet heeft ook een ingrijpende beslissing genomen. Ik maak nog een bescheiden praat­programma voor Eclips TV ( de zender voor senioren, nvdr.). Maar dat wordt opgenomen in een heel rustige setting, met drie mensen aan een tafel. Ik doe dat nog graag, maar heel lang kan ik het niet blijven doen. Daarna verdwijn ik voorgoed."