Michel Follet heeft ingrijpend nieuws te melden
PMN
Michel Follet heeft ingrijpend nieuws te melden
Foto: Photonews

Michel Follet is misschien wel de bekendste radiopresentator van ons land. In de jaren '90 was hij heel populair bij het inmiddels verdwenen radio Donna.

Het ongeval gebeurde kort na middernacht. Gianny Bernard ging na een avondje uit in Sint-Gillis-Waas samen met zijn boezemvriend Robin Nachtegael nog een pizza afhalen. Die wilden ze dan in Kemzeke opeten.

Enorm fout
Maar zover zijn ze nooit gekomen. Ter hoogte van het kruispunt met de Holstraat ging het plots enorm fout. Gianny reed vol in de flank van een voorbijrijdende auto. Gianny overleefde het ongeval niet. Zijn boezemvriend Robin Nachtegael, die ook op de brommer zat, raakte lichtgewond.

Niet goed verlicht
“Het kruispunt is daar niet bijzonder goed verlicht, maar we hadden het al vaker genomen. Wellicht moet Gianny bij het oversteken ervan verstrooid geweest zijn”, reageert Robin in Het Nieuwsblad. “Ik kan het nog steeds niet vatten.”

Boezemvrienden
“Ik kende Gianny al sinds de lagere school. We waren echte boezemvrienden. Gianny had net een moeilijke periode overwonnen en zat boordevol plannen. Hij woonde in bij een bevriend koppel, maar was volop op zoek naar een eigen huisje. Daar wou hij samen met zijn hond Spike zijn leven verder uitbouwen.”

Geen voorrang
Volgens de eerste vaststellingen zou Gianny geen voorrang hebben gegeven aan de auto. De hulpdiensten probeerden de bestuurder van de brommer drie kwartier lang te reanimeren, maar konden enkel zijn dood vaststellen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.