Heel straf van Luk Alloo: Deze bekende politieker heeft hij weten te strikken voor zijn programma
PMN
Heel straf van Luk Alloo: Deze bekende politieker heeft hij weten te strikken voor zijn programma
Foto: Medialaan

Momenteel loopt er een nieuwe reeks van 'Alloo bij..' op VTM. De volgende aflevering kan je volgende week dinsdag bekijken om 21.40 uur.

Vandaag klimt het kwik wel opnieuw naar positieve waarden. De maxima bedragen in Vlaanderen zo’n 3 graden. Vannacht wordt het opnieuw zeer koud tot -2 graden aan de kuststreek en -7 graden in de Ardennen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In het tweede deel van de nacht kan er ook wat lichte sneeuw vallen. Dat kan weer voor gevaarlijke toestanden op de weg zorgen want er is zelfs kans op ijzel. Bovendien is er ook gevaar voor nevel en mist.

Ochtendspits
Ook morgenvroeg kan het nog wat sneeuwen. In de loop van de dag wordt het overal droog met vanaf het noorden ook brede opklaringen. De temperatuur stijgt opnieuw naar een drietal graden. De wind waait meestal matig en aan zee vrij krachtig uit noordelijke richtingen.

De vooruitzichten op langere termijn zijn niet zo goed. Het blijft koud voor de tijd van het jaar. We krijgen zo’n acht graden. Vanaf midden deze week kan het ook krachtig gaan waaien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.