Bo Van Spilbeeck en haar vrouw Marianne nemen opvallende beslissing
PMN
Bo Van Spilbeeck en haar vrouw Marianne nemen opvallende beslissing
Foto: Photonews

Bo Van Spilbeeck en haar vrouw Marianne zoeken nog hun weg. Er veranderde uiteraard heel veel na de transitie van Bo.

Na het concert keerden ze tevreden terug naar huis. Sommige onder hen deden dat via tram 12. De lange tram zat afgeladen vol, enkele mensen moesten zelf rechtstaan, meldt Het Laatste Nieuws.

Het was toen rond middernacht. “Na twee haltes klonken er plots enkele harde knallen. ‘Bambambam..bam!’ Ik viel van de schrik op de grond. Andere mensen doken weg op hun zitplaats. Vlak boven ons hoofd waren er barsten in de grote zijruiten van de tram. Drie ramen waren gebarsten rond een soort kogelgat. De kogels zelf waren niet naar binnen gevlogen”, zegt een fan van Gers Pardoel die op de tram zat.

Volgens de politie is het nog niet zeker dat de tram beschoten is met een vuurwapen. “Er stonden wel barsten in de ruiten, maar die kunnen ook door steentjes zijn veroorzaakt. De trambestuurder heeft zelf niets gemerkt. Hij werd door een andere bestuurder, die als passagier met de tram meereed, verwittigd dat er enkele ruiten beschadigd waren.” 

“Er zijn effectief drie grote ruiten en een deur gebarsten aan de rechterzijde van de tram. De beschadigingen zouden zijn aangebracht tussen het Stuivenbergplein en de Dambruggestraat. Wat er exact gebeurd is, wordt door ons onderzocht”, aldus Wouter Bruyns, woordvoerder van de lokale politie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.