VTM

Bo Van Spilbeeck en haar vrouw Marianne nemen opvallende beslissing

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Bo Van Spilbeeck en haar vrouw Marianne zoeken nog hun weg. Er veranderde uiteraard heel veel na de transitie van Bo.

Bo Van Spilbeeck haar boek 'Eindelijk Vrouw' ligt sinds vorige week in de winkelrekken. "De reacties op het boek zijn tot nu toe allemaal superpositief", aldus Bo in Dag Allemaal.

"Ik krijg te horen dat het een heel warm boek is, waaruit vooral veel liefde blijkt tussen mijn vrouw, mijn kinderen en mij. Velen zeggen mij dat ze respect en bewondering hebben voor de moed die ik heb gehad en omdat ik zoveel moeilijkheden heb overwonnen. Ik hoop dat nog heel wat mensen het boek zullen lezen en er iets aan hebben."

Bo Van Spilbeeck en haar vrouw Marianne namen ook een opmerkelijk besluit.  "Marianne heeft altijd gezegd dat ze me steunde, maar dat ze dat niet voor de ogen van de hele wereld wilde doen. Net als mijn kinderen trouwens."

"En daar heb ik het volste begrip voor. Sinds het nieuws van m'n transitie bekend raakte, krijgen Marianne en ik voortdurend de vraag of we niet samen op de foto willen. Marianne heeft de boot afgehouden, maar de boekvoorstelling vonden we een mooie gelegenheid om die foto te maken. Die foto versterkt ook jouw verhaal. Voor mij is dat het mooiste bewijs dat Marianne achter mij staat."