Stijn en Nuria verwachten opnieuw een kindje: “Maar ik ben echt boos geworden”
PMN
Stijn en Nuria verwachten opnieuw een kindje: “Maar ik ben echt boos geworden”
Foto: Photonews

Stijn en Nuria hebben geweldig nieuws te melden. Ze worden in september immers voor de tweede keer ouders.

Al zal Laurent zich allicht laten vertegenwoordigen door zijn advocaat. “Hij wordt tegengewerkt door het systeem en de pers vergeet hem niets”, lamenteerde zijn naaste medewerker Jean-Jacques Van de Berg eerder dit jaar in Paris-Match, zo staat te lezen in TV-Familie. 

“Deze saga is een enorme teleurstelling voor de prins die, wat de giftige tongen ook beweren, een goed mens is. Zijn rol is artificieel, hij heeft niets te kraaien. Al wat hem overkomt is zo jammer, want het is een man die doordrongen is van echte waarden”.

“In tegenstelling tot de anderen beschikt prins Laurent over geen middelen. De mensen hebben een verwrongen beeld van hem. Hij bezit geen eigendom en woont op Villa Clémentine. Zijn zus woont op het domein van Laken, hij niet. Hij verdient minder dan een parlementslid, ontvangt niets voor zijn echtgenote of kinderen en krijgt geen pensioen”.

Het ziet er ook naar uit dat de prins met zijn zus een nieuw wapen heeft. Als hij toch zijn dotatie verliest, zal hij zijn zus Astrid ook juridisch inzetten. Laurent kan dan zeggen dat er sprake is van discriminatie. De kans is ook groot dat hij dan gelijk zal krijgen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.