Slecht nieuws voor zijn nieuwe vlam: Thibaut Courtois spreekt klare taal over Marta en de kinderen
PMN
Slecht nieuws voor zijn nieuwe vlam: Thibaut Courtois spreekt klare taal over Marta en de kinderen
Foto: Photonews

Thibaut Courtois (25) zou op dit moment een romance beleven met een Spaans model. Het is een doorn in het oog van Marta Dominguez, de vrouw van zijn twee kinderen.

De ellende voor Marquel begon vorige maand. Hij vertoonde tekenen van een verkoudheid. Volgens de dokters was er niets aan de hand en zouden de symptomen wel vanzelf weggaan bij de jongen uit de Amerikaanse staat Michigan.

Migraine
De tiener kreeg ook te maken met aanvallen van migraine. Hij belandde daardoor verschillende keren op de spoeddienst. Dit keer zou het te wijten zijn aan de puberteit. Opnieuw vonden de dokters het niet nodig om medicijnen voor te schrijven.

MRI-scan
Omdat zijn migraine altijd maar erger werd, voerden de artsen op 5 maart een MRI-scan uit. Die bracht wel meer duidelijkheid. Marquel had een sinusbesmetting. De besmetting ging uiteindelijk naar zijn hersenen en doodde zijn brein.

Verdriet
Marquel overleed op 11 maart. De moeder blijft achter met een verpletterend verdriet. “Het is onbeschrijfelijk hoe zoiets voelt”, reageert ze. “Ik begrijp ook niet hoe dit is kunnen gebeuren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.