Queen Elisabeth maakt zich grote zorgen over hoogzwangere Meghan Markle
PMN
Queen Elisabeth maakt zich grote zorgen over hoogzwangere Meghan Markle
Foto: Photonews

Queen Elisabeth (92) is boos en maakt zich ook grote zorgen om Meghan Markle. Het laatste feestje van Meghan doet daar geen goed aan.

Settle werd wakker in het midden van de operatie aan zijn appendix. Hij was niet in staat om het de dokters te vertellen. De man merkte dat hij alles kon voelen maar het niets meer kon zeggen. Er zat een buis te diep in zijn mond waardoor Settle het gevoel had dat hij ging sterven, maar hij kon het niet zeggen. “Ik probeerde met mijn ogen te knipperen om duidelijk te maken dat ik wakker was”, reageert de man.

"Dacht dat ik zou sterven"
“Het voelde aan alsof ik een dop van een fles in mijn mond had. Ik probeerde het uit te spuwen, maar het lukte niet. Ik dacht dat ik zou sterven en mijn familie nooit meer zou zien. Tot ik plots besefte dat ik nog in de operatiezaal was. Ik wilde gillen, met mijn tenen bewegen, maar ik kon niet bewegen. Ik was verlamd.”

Plassen
“Uiteindelijk besloot ik om op de operatietafel te plassen. Het was het enige nog dat ik kon doen. Na de operatie zei ik tegen de verpleegster dat ik alles heb kunnen horen en voelen bij de operatie. Ze zeiden echter dat ik gedroomd had. De dokter die nadien nog langskwam, geloofde mij wel.”

Schadevergoeding
Settle heeft van het ziekenhuis in Huddersfield intussen een schadevergoeding ontvangen. Al heeft hij sindsdien wel last van posttraumatische stress en flashbacks.

Meer nieuws

Meer nieuws

.