Laura Lynn krijgt schrik: "Dat overleef ik niet"
PMN
Laura Lynn krijgt schrik: "Dat overleef ik niet"
Foto: Photonews

Laura Lynn is bijzonder gelukkig. Ze heeft haar carrière en haar gezin.

“Ik vond dat ik dit móest doen', zegt Tim in Dag Allemaal. “Die woorden kwamen uit de grond van m'n hart. Ik heb ook lang nagedacht of dit zou doen. Ik vond gewoon dat ik de dingen wel wat mocht doen vooruitgaan. We hadden elkaar genoeg afgetast, 't was tijd om de volgende stap te zetten. Omdat we allebei nogal gesloten zijn over onze gevoelens, wou ik met mijn brief laten weten dat ik ons verhaal absoluut wil verderzetten.”

Maar Esther reageerde eerder terughoudend. “Dat stoorde mij niet. Ik had zelfs niet meteen een antwoord verwacht van haar”, verduidelijkt Tim. “Of dat niet pijnlijk is? Haar brief was heel plezant om te lezen. Uiteindelijk zegt zij ook gewoon dat ze het moeilijk heeft om haar emoties te verwoorden. En ze wil zich ook inzetten om het `Blind Getrouwd'-verhaal tot een goed einde te brengen. Da's genoeg voor mij.”

Er is ook weinig fysieke intimiteit bij het koppel. “Dat blijft nog moeilijk”, geeft Tim toe. “Wat kan en wat niet. Je mag niet vergeten dat we elkaar tijdens die opnamen nog maar iets meer dan een week kenden, hé."

"Op dat moment wil je je nog niet helemaal blootgeven. Dat hebben de andere koppels ook wel, denk ik. En de aanwezigheid van de camera's... Die helpt daar niet altijd bij, inderdaad. (lacht) Maar ja, zonder `Blind Getrouwd' had ik Esther nooit leren kennen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.