Bijzonder aangrijpend van Kim Kay na dramatische gebeurtenis: "Dacht dat ik nu dood zou zijn"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Deze week kan je op Qmusic de ‘Top 500 van de 90’s’ beluisteren. Gisteren hoorden we daar Kim Kay nog eens. In 1998 scoorde ze een heel grote hit met ‘Lilali’.

In 2004 kreeg Kim Vanhee, zoals ze echt heet, af te rekenen met een agressieve vorm van barmoederhalskanker. Ze was toen 26 jaar.

Ze kreeg morfine toegediend om de pijn na diverse operaties te onderdrukken. Maar Kim raakte verslaafd aan het verdovingsmiddel. Ze werd ook het slachtoffer van een reeks medische blunders waardoor ze aan haar bed is gekluisterd en ze amper nog kan stappen.

Pijn
“Mijn pijn is eindelijk draaglijk geworden. Ik heb natuurlijk verdriet en zou mijn situatie graag anders zien”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. “Maar als ik zie vanwaar ik kom, dan heb ik enkel redenen om positief te zijn. 

Verjaardag
“In de eerste plaats omdat ik er nog ben, want ik dacht nooit dat ik mijn 40ste verjaardag zou halen. Ik kan er dus nog zijn voor mijn zoon en ook voor mijn ouders en familie".

Zingen
Kim wil graag terug gaan zingen. “Maar in een rolstoel het podium op is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik blijf hopen op technologische vooruitgang. Er moet toch íets mogelijk zijn om mij weer te laten stappen?"

Tags kim kay