Andy Peelman niet gelukkig met nieuws over hun baby: “Zou het liever anders willen”
PMN
Andy Peelman niet gelukkig met nieuws over hun baby: “Zou het liever anders willen”
Foto: Photonews

Andy Peelman heeft alle reden om gelukkig te zijn. De carrière loopt als een trein en binnenkort wordt hij ook nog eens papa.

Ook het koppel kreeg de commentaren van de kijkers te horen. Wendy wil daar toch wel even op reageren. “De kijkers beoordelen Damiano totaal verkeerd”, merkt ze op in Dag Allemaal.

“Damiano is een gevoelige, empathische en lieve man. Hij gaat op een heel eerlijke, liefdevolle en respectvolle manier met me om, ook al zijn die verliefde gevoelens er nog niet. Hij verdient al die kritiek echt niet.”

Damiano heeft ook een heel goede band met zijn moeder. “Die warme band met zijn mama was vanaf dag één duidelijk, en ik vind dat enorm mooi om te zien. Damiano draagt de mensen die hij graag ziet op handen. Hij heeft al meermaals gezegd hoeveel respect hij heeft voor zijn mama, en wat een lieve, sterke vrouw ze is. Ik vind dat het veel over iemand zegt als hij op die manier over z'n ouders praat.”

Nochtans kwam Wendy erg onzeker over. “Die eerste dagen was ik inderdaad wat onzeker, maar ik heb mezelf herpakt. Mijn eigenwaarde hangt immers niet af van hoe iemand anders over me denkt. Ik vind Damiano absoluut een leuke man, maar de echte verliefdheid is er bij mij ook nog niet. Dat helpt natuurlijk om de situatie op een nuchtere manier te bekijken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.