Dit gaat de komende weken een groot probleem vormen voor Lenny en Jolien in ‘Blind Getrouwd’
PMN
Dit gaat de komende weken een groot probleem vormen voor Lenny en Jolien in ‘Blind Getrouwd’
Foto: Medialaan

Als je kon wedden op welke huwelijken van ‘Blind Getrouwd’ overleven, zouden weinig mensen geld durven inzetten over Lenny en Jolien. Velen hebben zo hun twijfels.

Piets moeder Denise (79) heeft opnieuw kanker met uitzaaiingen. “De wereldtournee van m'n restaurant zit er bijna op, daarna wil ik zo veel mogelijk bij mama zijn”, zegt Piet in Dag Allemaal. “We houden de moed er in.”

De kok vertelt ook over zijn bijna doodervaring. Vorige week was dat precies 39 jaar geleden. Met mijn brommer onder een vrachtwagen terechtgekomen... Zijn achterste wielen kwamen op nog geen tien centimeter van mijn gezicht tot stilstand. En tien jaar later - dit heb ik nog nooit eerder verteld - heb ik een hartaanval gehad.” 

“Mijn dochter Marie was vijf maanden. Het voelde alsof mijn polsen gingen ontploffen. Ik heb toen anderhalve week op intensieve gelegen. Omdat ik oververmoeid was en bepaalde kinderziekten niet had gehad, kreeg ik geelzucht en zelfs een totale verlamming tot aan mijn hoofd. Waardoor mijn hart het begaf. Toen heb ik de dood in de ogen gekeken, letterlijk.”

“Tussen het binnenrijden in het ziekenhuis en het moment dat ze mij gedefibrilleerd hebben, heb ik een licht gezien. Een licht dat me kwam halen, zo leek het. Het befaamde witte licht bij bijna-doodervaringen. Ik denk het. De elektrische schokken van de defibrillator hebben me teruggebracht. Ook toen ik die hersenbloeding kreeg, dacht ik dat mn laatste uur geslagen had. Maar zie, onkruid vergaat niet, hé.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.