Natalia is razend na nieuwsartikel: “F*ck them, ze hebben niet eens de ballen om zoiets te doen”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Natalia is er niet over te spreken. De zangeres is het slachtoffer geworden van fakenews.

Er is een artikel verschenen met de zogezegde reden waarom Natalia haar muzikale carrière beëindigde. Natalia wilde daar op haar Instagram wel iets over kwijt.

“Nu, ik ben iemand die niet veel of geen tijd verspilt aan belachelijke verzonnen roddels, maar het afgelopen jaar loopt het toch echt de spuigaten uit. Zelf zie ik niet veel passeren omdat ik me distantieer van het alledaagse nieuws om mijn eigen geest clean te houden”, reageert Natalia

“Maar uiteraard brengen vrienden en kennissen me op de hoogte van gelogen artikels en gemene roddels en na deze dacht ik dat het eens tijd werd om te reageren. Ik kan IEDEREEN recht in de ogen kijken na een best al wel turbulent en vol leven en heb nog NOOIT mensen bedot en ik meen te denken dat niet iedereen dat kan zeggen, zoals diegenen die dit artikel nu alweer verspreid hebben.” 

“Meestal hebben ze niet de ballen om er voor uit te komen... i DARE them!!! Ik ben blij dat ik aan jullie kan melden dat dit weeral maar eens een verspreide leugen is...mijn carrière kan me misschien ontnomen worden, maar er is niemand die me zal doen zwijgen of stoppen met zingen!” 

“Amen en voila, we gaan weer verder. ????#roddel #fuckthegossipers #gossip #idarethem #leugens #beunstoppable #wienog? #geenballen #noconfrontation #hetiswathetis #illkeeponsinging #onstageforever #ilovemyfans.”

Tags natalia