Imke Courtois krijgt verrassend nieuwe nieuwe rol bij de VRT
PMN
Imke Courtois krijgt verrassend nieuwe nieuwe rol bij de VRT
Foto: Photonews

Imke Courtois is niet alleen geliefd in ons land, ook in Nederland kunnen ze haar wel smaken. Imke is de bekendste voetbalanaliste in ons land.

Lindsay was één van de gasten die de Nederlandse charmezanger Jan Smit uitnodigde op zijn concert. “Ik voelde me vereerd dat ik mijn comeback in het Sportpaleis mocht maken", zegt de zangeres in Het Laatste Nieuws. "Het was wel raar om na 3,5 maand opnieuw op te treden. Ik was superzenuwachtig. Vooraf heb ik mijn liedjesteksten nog ingestudeerd! Maar op het podium viel alles meteen in zijn plooi."

Vooraf maakte Lindsay zich zorgen omdat ze haar baby Lisa-Marie thuis moest achterlaten. Maar daar had ze zaterdag wel een oplossing voor gevonden. “Ik heb haar gewoon meegenomen”, gaat Lindsay verder. “Ze bleef het hele optreden backstage. Veel risico is daar niet aan verbonden want de loges zijn goed geïsoleerd.”

Ook haar broer Christoff moest optreden in de show van Jan Smit en dat kwam Lindsay wel erg goed uit. “Hij heeft op haar gepast terwijl ik op het podium stond. Lisa-Marie heeft al die tijd flink doorgeslapen. Lisa-Marie zal ik niet snel mee op het podium nemen. Zoveel lawaai: dat is niet goed voor haar gehoor. 's Avonds hoort ze trouwens in haar bedje te liggen. Maar dit weekend vonden we geen babysit: iedereen wilde mijn concert bijwonen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.