School verneemt dat leerling gaat tegenbetogen met Vlaams Belang en grijpt fors in
PMN
School verneemt dat leerling gaat tegenbetogen met Vlaams Belang en grijpt fors in
Foto: RTV

Op middelbare school VTI in Lier krijgen leerlingen die gaan spijbelen voor het klimaat een mildere straf. Het is daar blijkbaar een soort van gunstmaatregel.

Er zijn maar een paar mensen die het grote geheim van Marie weten. Eén van hen is Paul Wils. De grote baas van Nine House is eigenlijk niet te spreken over de goede band die Marie heeft met Lars. Het is voor hem een doorn in het oog.

Wils wil daar verandering in brengen. Hij besluit om Marie schaakmat te zetten. Raakt Marie uit de kluwen van Wils? De vraag is ook of Wils zover wil gaan om het geheim van Marie aan de grote klok te hangen?

En is dat dan ook het einde van Lien Van De Kelder (die de rol speelt van Marie) in Familie? Zover hoeft het niet noodzakelijk te komen. Er is immers ook nog Lars en die heeft sterke gevoelens voor haar. Hij lijkt de enige te zijn die Marie uit de kluwen van Wils kan redden.

Lars zette Wils overigens als eens eerder een hak. Zo chanteerde hij Wils al eens met overspelige en confronterende foto’s die hij liet maken door een privé-detective. Tovert Lars opnieuw een wit konijn uit zijn hoed of loopt het toch nog slecht af voor Marie?

Meer nieuws

Meer nieuws

.