Klaasje van K3 toont zich sexy en deelt foto van zichzelf in bikini
PMN
Klaasje van K3 toont zich sexy en deelt foto van zichzelf in bikini
Foto: Instagram

Klaasje Meijer heeft een geweldig weekend achter de rug. Ze vloog samen met haar vriend en enkele vriendinnen naar Spanje. Daar konden ze lekker relaxen.

Welkomwolf.be kreeg sinds donderdag ook enkele meldingen van mensen die een wolf hadden gezien bij daglicht. De waarnemingen in Wijchmaal-Peer en Dilsen, Stokkem en Meeswijk passen qua timing perfect bij elkaar.

Even werd gedacht dat het om wolvin Nadiya ging, maar dat blijkt al snel niet het geval te zijn. De doodgereden wolf werd midden in de dag aangetroffen terwijl Nadiya eerder schuw is.

Zij zwerft al twee maanden rond tussen vierhonderd schapen in de buurt van Leopoldsburg, zonder ook maar één keer toe te slaan. Uit de gps-gegevens van de wolvin blijkt ook dat Naya de voorbije weken niet in Bree of Rotem geweest is, waardoor het uitgesloten is dat zij de dader is.

Het werd meteen duidelijk dat er een tweede wolf in het spel was. De politie trof hem vanochtend dood aan. Mogelijk zit hij achter de aanval op de twee schapen in Bree en Rotem.

Meer nieuws

Meer nieuws

.