Experts van 'Blind Getrouwd' grijpen in bij Victor en Line: Dit is er aan de hand
PMN
Experts van 'Blind Getrouwd' grijpen in bij Victor en Line: Dit is er aan de hand
Foto: VTM

Na hun huwelijksreis lijkt het alsof Victor en Line in een sukkelstraatje zijn beland. De experten grijpen dan ook in.

Goedele weet dus heel goed wat er aan het gebeuren is op Temptation Island. Zo heeft Megan haar Kevin bedrogen. “Ik heb met Meghan ook gesproken over haar relatie met Kevin”, reageert Goedele in TV-Familie. “Hoe Kevin over haar spreekt, dat mag ze niet tolereren. Dat is niet alleen zijn schuld. Kevin komt ermee weg omdat Megan het allemaal láát gebeuren.”

“Ze vertelde me dat ze zich niets herinnert van die vrijpartij met Joshua. Ik wilde weten of ze ervan genoten had. Nee, zei ze. Tssss... Ik hoor dat wel vaker bij van die mooie maar oh zo jonge meisjes. Dan snap ik niet waarom je onenightstands wilt. Zonder fijne gevoelens erbij heeft seks weinig zin, hé. Precies. Ik heb haar gevraagd wat ze uit die seks haalt als er van genot geen sprake is. Voor de positieve aandacht, om tof te worden gevonden, voor een sexy imago, omdat je niet nee durft te zeggen…”

“Megan is nog piepjong, hé. Hopelijk wordt ze zelfbewuster met de jaren en krijgt ze meer zelfvertrouwen. Zodat ze Kevin niet altijd zijn bedrog blijft vergeven. Ook dat, ja! Dat meisje laat zich compleet ondersneeuwen. Kevin ondermijnt haar zelfvertrouwen door haar openlijk af te kraken. Ook bij zijn vrienden. Megan moet leren meer voor zichzelf op te komen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.