Niet te geloven: Het wordt de komende dagen nog warmer dan men aanvankelijk dacht
PMN
Niet te geloven: Het wordt de komende dagen nog warmer dan men aanvankelijk dacht
Foto: Photonews

We beleven al een vervroegde lente. De komende dagen wordt het stralend weer.

Jan beschuldigde eerste zijn medewerkster Amèlie van de diefstal. Ze moest zelfs haar zakken leegmaken. Maar al snel besefte de cafèbaas dat ze onschuldig is en bood hij zijn excuses aan. Al betekent dat niet dat de zoektocht naar de dader is afgelopen.

De volgende verdachte in het rijtje is vluchteling Ayo. Hij keek wel erg aandachtig naar de kassa toen hij naar het toilet ging. De kans dat Ayo de dader is, is klein. Hij wil immers zijn asielaanvraag indienen en met het stelen van geld uit de kassa, brengt hij heel zijn toekomst in gevaar. Bovendien lijkt Ayo wel een verstandig iemand die dit ook wel beseft.

Wie blijft er dan nog over? De klant die Jan tipte over Ayo. Iemand anders beschuldigen van wat je zelf hebt gedaan is de ideale bliksemafleider. Een naam die tot nu toe nog niet is gevallen is die van Maarten.

De zoon van Jan stond een hele tijd achter de toog, maar is plots terug naar India vertrokken omdat het weeshuis verwoest was door een overstroming. Zou het niet kunnen dat hij snel wat geld uit de kassa heeft gehaald voor ‘het goede doel’?

Meer nieuws

Meer nieuws

.