Hartverscheurend: Stan Van Samang heeft boodschap voor Nikita Everaert die op 16-jarige leeftijd om het leven kwam
PMN
Hartverscheurend: Stan Van Samang heeft boodschap voor Nikita Everaert die op 16-jarige leeftijd om het leven kwam
Foto: Photonews

Honderden vrienden, familieleden en sympathisanten hebben dit weekend deelgenomen aan de benefietactie ter ere van Nikita Everaert, het 16-jarig meisje dat een jaar geleden om het leven kwam bij een ongeval in Oostakker. En ook Stan Van Samang leefde erg mee.

Deze week nog reageerde Karen op al die kritiek. “Ze zeggen dat ik vals zing, maar dat pik niet”, luidde het toen. “Ik ben uiteraard geen Natalia of Adele, en dat wil ik ook niet zijn. Iemand schreef: `Stop met zingen, want je kunt het gewoon niet.' Dan heb ik zin om terug te sturen: `Stop met schrijven, want je kunt het gewoon niet'. Maar ik mag dat dan niet van den Antony (haar echtgenoot, nvdr). Jongens, soms kriebelt het echt!”

De frustraties lopen hoog op bij Karen. Al heeft ze deze week ook wel heel goed nieuws gekregen. Het is nieuws dat haar ongetwijfeld veel deugd gaat doen en in schril contrast staat met de kritiek die ze over zich heen krijgt.

Het album van Karen ‘Een Ander Spoor’ staat opnieuw op nummer één in de albumlijst van Ultratop. Voor Karen het bewijs dat haar muziek echt wel gesmaakt wordt door een groot publiek. Het moet ook gezegd worden dat dit een sterke prestatie van haar is, want ze slaagt er zelfs in om schlagerkoning Frans Bauer achter zich te laten.

De komende week gaat trouwens ook nog heel spannend worden voor Karen. Dan vindt haar aangekondigd en veelbesproken optreden in de Lotto Arena plaats.

Meer nieuws

Meer nieuws

.