Kürt Rogiers heeft veel schrik dat dit gaat gebeuren met zijn hond: "Een nachtmerrie"
PMN
Kürt Rogiers heeft veel schrik dat dit gaat gebeuren met zijn hond: "Een nachtmerrie"
Foto: Medialaan

Kürt Rogiers is van plan om nog even door te gaan als Lars in Familie. De acteur heeft in het echte leven een vrouw, twee dochters en een hond.

Dat verhaal bleek volgens een medewerker van het Vijf-programma dan weer een grove leugen te zijn. Yana zou een ander verleidster bijna verdronken hebben en werd daarna meteen terug naar huis gestuurd. Bovendien zou Yana ook de sfeer verzieken.

“Al die beschuldigingen aan het adres van mijn kleindochter zijn pure onzin”, zegt Clairette (65) in TV-Familie. “Ons Yana zou al die dingen nóóit doen. Om van die diefstal en prostitutie te zwijgen! Het doet pijn dat mensen zulke leugens verzinnen over Yana. Ik werk in de Oostendse horeca en sta bekend als een eerlijke, deftige vrouw. Nu word ik plots aangesproken door mensen met de vraag of dat allemaal waar is van ons Yana. Hartverscheurend… Ik was in shock toen ik die leugens las. Zó onrechtvaardig dat ze een onschuldig meisje willen kapotmaken.”

“En een ander meisje verdrinken? Komaan zeg. Wie bedénkt zoiets? Da's wel poging tot moord, hé! Yana heeft `Temptation Island' verlaten omdat ze zich er écht niet goed voelde, voilà! Al die verhalen over ons Yana komen van mensen die stikjaloers op haar zijn. Mensen die haar de aandacht niet gunnen. En het ambetante is dat ik hen niet kan vragen wáárom! Man toch, waar zijn we mee bézig? Ik ben er ziek van, echt... Gelukkig krijg ik veel steun van vrienden en collega's. Ook zij geloven er niets van.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.