Koen Wauters ziet een enorm probleem opduiken: “Zo kan het niet verder”
PMN
Koen Wauters ziet een enorm probleem opduiken: “Zo kan het niet verder”
Foto: Medialaan

Koen Wauters beleeft een enorm druk jaar. Hij moet een pak opdrachten vervullen voor VTM en dan komt er ook nog eens het nieuwe album van Clouseau aan.

Lars probeert al een tijdje meer te weten te komen over Marie. Hij deed dat eerst via haar vriendin Inge en later via Marie zelf. Sommigen hadden een vermoeden dat Lars wel eens gevoelens zou kunnen hebben voor Marie.

Die hadden het blijkbaar wel juist want gisteren gingen Lars en Marie aan het kussen in zijn kantoor. Het kwam er onverwacht en het zorgt ook heel wat reactie. De makers weten dat de fans het liefst Lars samen zouden zien met Véronique, maar dat gebeurt niet.

“Die Marie is niets voor hem”, luidt het bij een kijker. “Dat is een veel te grote seut.” Maar er zijn er ook anderen. “Het is net wel een erg leuk koppel. Als je bezig ziet, zijn ze zo cute.” Al willen de meesten niets liever als dat Lars een relatie start met iemand anders. “Die relatie met Marie blijft niet duren. Lars moet naar Véronique, hij zit trouwens toch altijd met haar in het hoofd.”

Of Lars en Marie nu een koppel zijn zal volgende week moeten blijken. En als ze al een koppel zijn, hoe zal Véronique reageren als ze terugkomt uit Italië en het nieuws hoort?

Meer nieuws

Meer nieuws

.