Koen Wauters ziet een enorm probleem opduiken: “Zo kan het niet verder”

bron: Het Belang van Limburg
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Koen Wauters beleeft een enorm druk jaar. Hij moet een pak opdrachten vervullen voor VTM en dan komt er ook nog eens het nieuwe album van Clouseau aan.

“Ik ben net begonnen aan een zeldzame periode van twee maanden zonder al te veel afspraken in de agenda”, vertelt Koen in Het Belang van Limburg.

“Begin februari ben ik nog naar het buitenland geweest om een nieuwe aflevering van 'Over Winnaars' ( het programma waarin Koen een uitdaging aangaat met mensen met een beperking, red.) in te blikken, maar het eerstvolgende tv-project zijn pas de liveshows van 'The Voice Van Vlaanderen', die in mei starten.”

Vakantie
Maar vakantie heeft Koen niet. “Ik ga me nu volop concentreren op het nieuwe album van Clouseau. Zoals je misschien al weet, komt er dat in oktober aan, en gaan Kris en ik vanaf november weer optreden. Kris is er al een tijdje aan bezig met een aantal muzikanten, en nu ga ik ook volop demo's opnemen. We zijn alweer twee jaar na de release van ons laatste album. Na een lange muzikale stilte kijk ik daar reikhalzend naar uit!”

Hels tempo
Het is een bijzonder strakke planning die Koen Wauters moet volgen. Hij wil dan ook iets veranderen. “Ik kan er momenteel onvoldoende van genieten omdat het te druk is. Dat helse tempo mag toch wat minder want zo kan het niet meer verder."